0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie no RED gratki leci reputacja dla ciebie czekam na patcha jak bym tylko mógł w czymś pomóc to z chęcią . Przeważnie to ekstraklasy robiłem statystyki dla piłkarzy z FM lub z fify to zależy . Jak co to pisz to mogę zrobić
Że też chce Ci się chciało to ruszyć praktycznie samemu Myślę, że z większym odezwem spotka się jednak mod do PESa 2021 niż nowego, bo słyszałem, że większość ludzi woli poprzednią edycję. Sam grałem i faktycznie jest ona całkiem przyzwoita; jak to PES ma parę mankamentów, ale ogółem pykało się przyjemnie. Powodzonka i duużo chęci do pracy!
Cytat: kriss12 w Listopada 16, 2021, 07:14:01Nie no RED gratki leci reputacja dla ciebie czekam na patcha jak bym tylko mógł w czymś pomóc to z chęcią . Przeważnie to ekstraklasy robiłem statystyki dla piłkarzy z FM lub z fify to zależy . Jak co to pisz to mogę zrobićStaty z FM lub fify by się przydały. Ogółem oprócz trenerów i nazw drużyn jeszcze nie robiłem.Narazie męcze stroje.Cytat: Bloodslider w Listopada 16, 2021, 10:15:42Że też chce Ci się chciało to ruszyć praktycznie samemu Myślę, że z większym odezwem spotka się jednak mod do PESa 2021 niż nowego, bo słyszałem, że większość ludzi woli poprzednią edycję. Sam grałem i faktycznie jest ona całkiem przyzwoita; jak to PES ma parę mankamentów, ale ogółem pykało się przyjemnie. Powodzonka i duużo chęci do pracy!Niestety zmienników brak ale jak chcesz pograć to coż trzeba się wziąść do roboty Kto jak nie my
Niestety zmienników brak ale jak chcesz pograć to coż trzeba się wziąść do roboty Kto jak nie my
I jak wyglądają pracę nad patchem? Bo czuje że to będzie mega praca i już się nie mogę doczekać
Cytat: lahm021 w Grudnia 15, 2021, 14:08:36I jak wyglądają pracę nad patchem? Bo czuje że to będzie mega praca i już się nie mogę doczekać Jesteśmy w trakcie robienia ja ogarniam zawodników i ich statystyki a red resztę co do patcha to trzeba poczekać na Red Devils aby się wypowiedział