0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak utworzyć ten plik cpk?
Wszystko zrobione zgodnie z instrukcją, .cpk zrobione. Z racji, że jest to ID 046 to powinien podmieniać Neu Sonne Arena. Mimo to nie podmienia, coś jest nie tak.
Cytat: Daro. w Luty 19, 2020, 20:33:50Wszystko zrobione zgodnie z instrukcją, .cpk zrobione. Z racji, że jest to ID 046 to powinien podmieniać Neu Sonne Arena. Mimo to nie podmienia, coś jest nie tak.Najlepiej używać tych stadionów poprzez program Sider. W przypadku tworzenia plików CPK to było dobre rozwiązanie do czasów PES 2018. Obecnie może to błędnie nadpisać będące w grze originalne stadiony KONAMI jeśli ID się dubluje. Dzięki programowi Sider takich problemów nie ma. Pozdrowienia!
Cytat: Fabrizzio1985 w Marzec 18, 2020, 14:53:10Cytat: Daro. w Luty 19, 2020, 20:33:50Wszystko zrobione zgodnie z instrukcją, .cpk zrobione. Z racji, że jest to ID 046 to powinien podmieniać Neu Sonne Arena. Mimo to nie podmienia, coś jest nie tak.Najlepiej używać tych stadionów poprzez program Sider. W przypadku tworzenia plików CPK to było dobre rozwiązanie do czasów PES 2018. Obecnie może to błędnie nadpisać będące w grze originalne stadiony KONAMI jeśli ID się dubluje. Dzięki programowi Sider takich problemów nie ma. Pozdrowienia!Ja zrobiłem przez sider i wszystko byłoby dobrze tylko murawę mam białą.Nie wiem co jest grane??